Wie zijn wij


Van linkst naar rechts:

Eva Jensen www.qigongnatur.eu
TaiChi - QiGong is een prachtige bewegingsleer uit China voor iedereen geschikt. De rustige, krachtige en langzame bewegingen maken je lichaam soepeler. Ook krijg je meer rust in je hoofd. Met passie geef ik TaiChi QiGong in Moddergat achter de dijk en cursussen in Oosternijkerk, Dokkum, Stiens.

Jannie Bouwkamp www.studiopuer.nl
Yoga is voor mij onder andere ‘meditatie in actie’. Door lichaamsbewustzijn kwam ik vanuit mijn hoofd veel meer in contact met mijn gevoel. En hierdoor meer in contact met mijn ware ‘ik’. Ik vind het heerlijk om in beweging te zijn. Door bewegingsexpressie geef ik uiting aan mezelf, ontdek en stimuleer ik mijn eigen creativiteit. Mijn lichaam is als een instrument en ik volg het ritme en de klank van mijn leven. Bewust leven én bewust zijn. Dit wil ik samen met mijn ervaringen en inzichten graag delen. 

Nettie Groeneveld www.mindfulnessoostfriesland.nl
Mindfulness en meditatie leren mij vriendelijk, ontspannen en realistisch met mezelf om te gaan en met de wereld om mij heen. Aandacht is de kern voor contact, voor meer rust en meer energie.

Anshin Tenjo Schröder www.dharmahuis.nl
Door zowel ons lichaam als onze geest stil te houden kan er helderheid ontstaan. Hierdoor kunnen we inzicht krijgen in ons leven en de moeilijkheden die we daarin tegenkomen. Zenmeditatie leert mij om te doen wat gedaan moet worden in verbondenheid met alles wat er is.
Ik ben zenleraar en begeleid sinds een aantal jaren op maandagavond een groep in Moddergat. Tevens leid ik het Dharmahuis, centrum voor zenmeditatie, in Leeuwarden.